Esittely

Noora Ehnqvist on ottanut elämäntehtäväkseen oppia lisää siitä, millaisen ihmisen hevonen valitsisi. Tämä on vienyt hänet ottamaan etäisyyttä tiedostamattomiin rutiineihin ja uusiin metodeihin, ja katsomaan asioita laajemmassa perspektiivissä. Noora tietää, että sekä hevonen että ihminen pystyvät olemaan hienovaraisia, pehmeitä ja silti vahvoja, kun sisäiset tai ulkoiset esteet eivät enää estä sitä.
Noora opettaa, kuinka saada ymmärrystä, herkkyyttä ja tietoisuutta hevosen ja ihmisen välille ilman, että hevonen sammutetaan vaatimuksilla. Tämä ei ole tekniikka, vaan lähestymistapa, jossa huomioidaan sekä hevonen että ihminen yksilönä.Ymmärrystä, kommunikaatiota ja tietoisuutta hevosen ja ihmisen välille

Monet unelmoivat pehmeästä kommunikoinnista hevosensa kanssa: hyvästä suhteesta hevoseen, jossa hevonen haluaa tehdä asioita yhdessä ihmisen kanssa, nauttii olostaan kanssamme ja me nautimme olosta hevosen kanssa. Sekä hevonen että ihminen haluaa tulla ymmärretyksi yksilönä, kehittyä niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja tuntea olonsa ja elämänsä hyväksi. Mutta miten me pääsemme tähän? 
 
Nykyään on tarjolla yhä enemmän ja enemmän menetelmiä, joiden avulla on tarkoitus luoda suhde hevoseen. Monet näistä menetelmistä lupaavat, että niiden avulla saavutamme unelmamme. Kuitenkin monet näistä menetelmistä tuntuvat jättävän tyhjän olon, ikään kuin jotakin puuttuisi. Lisäksi, monet niistä näyttävät saavan aikaan surullisia tai masentuneita hevosia. Hevosia, jotka ovat menettäneet ylpeytensä ja "henkensä".

Todellinen tavoite on saada aikaan itseään arvostava, positiivisella tavalla ylpeä, ymmärretty ja voimakas hevonen, joka haluaa kehittyä ihmisensä kanssa. Ja samanlainen ihminen, joka haluaa kehittyä hevosensa kanssa!